Pamatojoties uz valstī izsludināto ārkārtējo stāvokli un 28.09.2021. MK noteikumu Nr. 662 prasībām “Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai”

1) Sociālais dienests dara zināmu, ka, sākot ar 12.10.2021.

  • Sociālā dienesta darbinieku pieņemšanas laiki – otrdienās no 8:30 līdz 12:30 un no 13:00 līdz 17:30 un ceturtdienās no 8:30 līdz 12:30, iepriekš OBLIGĀTI saskaņojot laikus, zvanot sociālajai darbiniecei Andrai PLIČAI – 64894581 un sociālajai darbiniecei ar ģimenēm ar bērniem Vēsmai MASAI – 20275661; 

Klientu ievērībai – lūgums pēc iespējas veikt visu nepieciešamo dokumentu iesniegšanu attālināti – iesniegumus un nepieciešamos dokumentus ievietot “Lubānas sociālā dienesta” pastkastītē ārpusē vai sūtīt uz zemāk norādītajiem e-pastiem:

  • par pabalstiem un tehniskajiem pamatlīdzekļiem rakstīt sociālajai darbiniecei Andrai PLIČAI uz e-pastu: andra.plica@lubana.lv
  • par ģimenes problēmām, Asistentu pakalpojumu, “Aprūpi mājās” uz e-pastu: vesma.masa@lubana.lv
  • par citiem jautājumiem, saistībā ar Covid-19 ierobežojumiem sociālā dienesta direktorei Inesei Līberei uz e-pastu: inese.libere@lubana.lv vai zvanīt uz 28374760.

2) Veselības aprūpe – pamatojoties uz to, ka sabiedriskā vietā uz 15 kvadrātmetriem drīkst atrasties 1 cilvēks, tad darām zināmu:

  • Apmeklējot Gulbja laboratoriju, foajē drīkst atrasties 3 pacienti. Dodoties uz laboratoriju, vēlams izmantot tikai centrālo ieeju;
  • Apmeklējot Veltas Igaunes ģimenes ārsta praksi un S. Ābolas zobārsta praksi, garajā gaitenī drīkst atrasties tikai 3 pacienti.

Lūgums ieejai izmantot durvis no ēkas gala jeb no NMP dienesta puses, lai nebūtu saskares ar pacientiem, kuri gaida rindu uz laboratoriju! Pārējie pacienti gaida ārpusē. Būsim savstarpēji saprotoši un iecietīgi! Veselību Jums un mums!

Informāciju sagatavoja:
Lubānas novada sociālā dienesta direktore Inese Lībere

Jaunākie notikumi

19
Apr
Lubānas tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs

22
Apr
Zoom platformā Lubānas, Indrānu pagasta iedzīvotājiem
Madonas novada pašvaldība ir uzsākusi darbu pie jaunā Madonas novada teritorijas plānojuma izstrādes un

26
Apr
Lubānas pilsētas bibliotēkā

27
Apr
Lubānas vidusskolas aktu zālē
Konkursa nolikums. Dalībnieka anketa. Anketa PDF

Lubānas apvienības pārvaldes vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu valodā „cookies”) papildus informāciju skat. šeit.