11.augustā svinēsim Lubānas novada svētkus. Šajā dienā Lubānas novada iedzīvotājiem un viesiem būs iespēja piedalīties zemāk norādītajās norisēs:

- sākot no plkst.11:00 Lubānas vidusskolas sporta laukumā Krasta ielā 6, Lubānā norisināsies "Lubānas novada ģimeņu sporta svētki 2018".

Reģistrēšanās svētkiem sākot no plkst.10:00, sākums plkst.11:00. Sacensību galvenais tiesnesis Lubānas novada pašvaldības sporta pasākumu organizators Māris Valainis. PASĀKUMA MĒRĶIS UN UZDEVUMI: veicināt ģimeņu iesaistīšanos sportiskās aktivitātēs, priecāties par ģimeņu saliedētību, popularizēt ģimenē veselīgu dzīvesveidu un sporta tradīcijas novadā, sekmēt ģimeņu interesi par aktīvu atpūtu, fiziskās un garīgās veselības saglabāšanu, kā arī noskaidrot uzvarētājus ģimeņu komandu sacensībās. DALĪBNIEKI: ģimeņu komandas. Komandā vismaz 4 dalībnieki (tētis + mamma + bērns + bērns). Tēti var aizvietot vectēvs, lielais brālis, onkulis vai krusttēvs, savukārt, mammu – vecmamma, lielā māsa, tante, krustmāte. Komanda ir padomājusi komandas nosaukumu un komandas devīzi, varbūt arī par īpašām atšķirības zīmēm.



- sākot no plkst.11:00 Lubānas vidusskolas sporta laukumā Krasta ielā 6, Lubānā norisināsies pasākums "Veselības diena", kura laikā notiks:

  • ārstu lekcijas un praktiski ieteikumi;
  • holesterīna un glikozes līmeņa noteikšana;
  • ķermeņa masas indeksa noteikšana;
  • komandu spēle;
  • dabas velšu degustācija;
  • viktorīna "Esi vesels!";
  • dažādas aktivitātes;
  • aktīvāko dalībnieku apbalvošana.

- plkst.14:00 skvērā, pie Lubānas pilsētas kluba (Tilta ielā 14, Lubānā) visi laipni aicināti uz brīvdabas koncertu "Labai noskaņai", kura laikā par vasarīgām noskaņām mūzikā gādās Ginta, Guntis un Juris. 


 

- plkst.19:00 Lubānas pilsētas estrādē grupas “ElektroFolk” koncerts. Grupas sastāvā: Iveta Baumane- balss, vijole; Roberts Pētersons- balss, ģitāra; Viesturs Samts- sitaminstrumenti, klarnete, taustiņi; Einis Briģis- ģitāra, taustiņi; Ainārs Majors- balss, bass. Grupa "Elektrofolk" Mūzikas ierakstu gada balvā 2014.gadā saņēma "Zelta Mikrofonu" par labāko tautas vai pasaules mūzikas albumu ”Elektro”. Savukārt konkursā “Supernova” ierindojās trešajā vietā. Grupas balsi un vijoli Ivetu Baumani varam atpazīt kā vienu no šova “Dziedošās ģimenes” dalībnieci. Ieeja koncertā bez maksas.

 

 - plkst.22:00 Lubānas pilsētas estrādē laipni aicināti uz SIMTGADES ZAĻUMBALLI. Simtgades zaļumballe notiek Latvijas valsts simtgades programmas ietvaros simts dienas pirms valsts 100.dzimšanas dienas un turpina tradīciju dejot, muzicēt un kopā būt Latvijā un citviet pasaulē. Tas ir aicinājums satikties ikvienam - tiem, kuru jaunības garšā zaļumballēm bijusi īpaša nots, un tiem, kuri šo Latvijas tradīciju vēl tikai iepazīs. Ballēsim uz nebēdu kopā ar grupu: “THE MOON LIGHT“. Ar atsevišķiem priekšnesumiem balli papildinās Lubānas puses esošie un bijušie muzikanti. Pateicoties Kultūras ministrijas, Latvijas valsts simtgades biroja un Lubānas novada pašvaldība atbalstam ieeja uz balli ir bez maksas.

 

 

Informāciju apkopojusi:

Tija Žvagina

Lubānas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste

 

 

 

 

Jaunākie notikumi

19
Apr
Lubānas tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs

22
Apr
Zoom platformā Lubānas, Indrānu pagasta iedzīvotājiem
Madonas novada pašvaldība ir uzsākusi darbu pie jaunā Madonas novada teritorijas plānojuma izstrādes un

26
Apr
Lubānas pilsētas bibliotēkā

27
Apr
Lubānas vidusskolas aktu zālē
Konkursa nolikums. Dalībnieka anketa. Anketa PDF

Lubānas apvienības pārvaldes vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu valodā „cookies”) papildus informāciju skat. šeit.