Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK)  Vidzemes reģiona nodaļa sadarbībā AS Swedbank aicina uzņēmējus piedalīties šī gada otrajā LTRK Vidzemes Biznesa dienas tiešsaistes pasākumā, kas notiks 26. janvārī,  Zoom platformā.

Biznesa dienas pasākumā, kura virstēma ir “Ilgtspējas virzieni uzņēmējdarbībā”, ar atklāšanas uzrunu uzstāsies LTRK prezidents Aigars Rostovskis. Par aktualitātēm ar prezentācijām uzstāsies vairāki eksperti – ZAAO valdes priekšsēdētājs Gints Kukainis Biznesa dienas dalībniekus iepazīstinās ar atkritumu pārstrādes aktualitātēm Vidzemē/Latvijā, savukārt Inovāciju eksperte Ilona Platonova uzstāsies ar prezentāciju par tēmu “Kā piesaistīt līdzekļus zaļām investīcijām?”.

VARAM Investīciju politikas departamenta Vides investīciju nodaļas vecākā eksperte Signe Zakka un VARAM Investīciju politikas departamenta direktora vietniece Evija Bistere iepazīstinās ar “Zaļo” investīciju aktualitātēm. Vidzemes plānošanas reģiona energoefektivitātes eksperts Jānis Ikaunieks dalībniekus iepazīstinās ar finanšu rīkiem un instrumentiem energoefektivitātei un AER, savukārt Swedbank Ilgtspējas attīstības vadītāja Adriāna Kauliņa iepazīstinās ar to, kā biznesu ietekmēs klimata pārmaiņas. "RePlastic" vadītājs Jānis Kravalis pasākuma dalībniekus iepazīstinās ar tēmu “Dārza mēbeles no pārstrādātas plastmasas”.

"Turpmākie gadi būs izšķiroši cīņā pret klimata pārmaiņām, un uzņēmumiem būs īpaši svarīgi pāriet uz ilgtspējīgākiem uzņēmējdarbības modeļiem, kas iet soli tālāk par enerģijas patēriņa samazināšanu. Viens no veidiem, kā to paveikt, ir ieviest ESG (Environmental. Social. Governance) pieeju, jeb ilgtspējīgas uzņēmējdarbības praksi, kas ietver trīs kritērijus – uzņēmuma ietekmi uz vidi, sociālo pārvaldību un korporatīvo pārvaldību," norāda Adriāna Kauliņa, Swedbank Ilgtspējas attīstības vadītāja Latvijā.

Pasākumu vadīs LTRK valdes loceklis, Politikas daļas direktora vietnieks Jānis Lielpēteris un tā ietvaros dalībniekiem būs iespēja noskaidrot atbildes uz sev aktuāliem jautājumiem.

Dalība pasākumā ir bezmaksas un tikai ar iepriekšēju reģistrāciju. 

Reģistrācija: https://ej.uz/vidzeme_260121

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) ir politiski neitrāla uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mikro, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. Pēc biedru skaita LTRK ir lielākā uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies tuvu 6000 biedru (3000 individuālie uzņēmumi un 3000 biedru no  uzņēmēju biedrībām) . LTRK individuālo biedru – uzņēmumu – apgrozījums 2019. gadā pārsniedza 17,2 miljardus eiro.  

LTRK pārstāv savu biedru - uzņēmēju intereses valsts un pašvaldību institūcijās, cīnoties par labāku biznesa vidi, kā sniedz praktisku atbalstu saviem biedriem, palīdzot celt uzņēmumu konkurētspēju, kā arī atrast jaunus sadarbības partnerus Latvijā un ārvalstīs.

LTRK ir pilntiesīga starptautiskā tirdzniecības un rūpniecības kameru tīklojuma - vairākus gadu simtus darbības pieredzi uzkrājušo un divdesmit miljonu visas pasaules uzņēmēju apvienojošo Eiropas Tirdzniecības un rūpniecības kameru asociācijas (EUROCHAMBRES) un Starptautiskās Tirdzniecības palātas (ICC) - biedre.

Biedrība ir viena no vecākajām Latvijas nevaldības organizācijām – LTRK ir uzņēmēju balss un atbalsts jau 80.gadu!

Papildu informācijai: 

Inese Raiba

Mārketinga un sabiedrisko attiecību daļas vadītāja

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera

Kr. Valdemāra iela 35, Rīga, LV-1010, Latvija T. + 371 67830825

M. + 371 26642131

Inese.raiba@chamber.lv

www.chamber.lv

Jaunākie notikumi

19
Apr
Lubānas tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs

22
Apr
Zoom platformā Lubānas, Indrānu pagasta iedzīvotājiem
Madonas novada pašvaldība ir uzsākusi darbu pie jaunā Madonas novada teritorijas plānojuma izstrādes un

26
Apr
Lubānas pilsētas bibliotēkā

27
Apr
Lubānas vidusskolas aktu zālē
Konkursa nolikums. Dalībnieka anketa. Anketa PDF

Lubānas apvienības pārvaldes vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu valodā „cookies”) papildus informāciju skat. šeit.