Valsts zinātniskā institūta "BIOR" laboratorija turpina veikt valsts apmaksātus COVID-19 izmeklējumus.  

COVID-19 testēšanai no nākamās nedēļas būs nepieciešams ģimenes ārsta vai cita medicīnas speciālista nosūtījums, tāpat laboratorija turpinās nodrošināt COVID-19 izmeklējumu ikvienam, kas vēlēsies pārbaudīt savu veselības stāvokli. 

COVID-19 testēšanu bez ārsta nosūtījuma tiks nodrošināta pa maksu. “BIOR” laboratorijā COVID-19 testēšanas maksa kopš šā gada marta nemainīgi ir 38,83 eiro. 

Lai pieteiktos COVID-izmeklējumam, aicinām zvanīt uz tālruni 28369560 vai vienoto tālruni 8303.  Testēšanas rezultāti pēc izmeklējumu veikšanas tiks nosūtīti 24 stundu laikā. 

COVID-19 testēšanu valsts zinātniskā institūta “BIOR” laboratorija nodrošina speciāli izveidotā testēšanas punktā Lejupes ielā 3, Rīgā darba dienās no plkst. 9.00-17.00 pēc iepriekšēja pieraksta. 

Uzņēmumiem un iestādēm ir iespēja izsaukt pie sevis “BIOR” mobilās mediķu brigādes, kuras nodrošina COVID-19 paraugu ņemšanu visā Latvijā, iepriekš piesakoties pa tālruni 26456633. 

Atgādinām, ka Ministru kabineta noteikumi nosaka, ka personām, kuras ieradušās Latvijā veikt darba pienākumus no valstīm ar augstu saslimšanas rādītāju, Covid-19 analīzes jāveic obligāti. 

Valsts zinātniskais institūts "BIOR" ir vadošais pētniecības, laboratorisko izmeklējumu un zināšanu pārneses centrs Baltijā. Institūts, balstoties uz inovatīvām pētniecības metodēm, rada praktiski pielietojamas zināšanas tādās jomās kā sabiedrības un vides veselība, pārtika, zivsaimniecība un veterinārmedicīna. 

 

Informāciju sagatavoja:
Ilze Dimante
Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskā institūta “Bior”
Sabiedrisko attiecību vadītāja
Tālr. 26111123

Jaunākie notikumi

22
Apr
Zoom platformā Lubānas, Indrānu pagasta iedzīvotājiem
Madonas novada pašvaldība ir uzsākusi darbu pie jaunā Madonas novada teritorijas plānojuma izstrādes un

26
Apr
Lubānas pilsētas bibliotēkā

27
Apr
Lubānas vidusskolas aktu zālē
Konkursa nolikums. Dalībnieka anketa. Anketa PDF

27
Apr
Lubānas vidusskolas aktu zālē

Lubānas apvienības pārvaldes vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu valodā „cookies”) papildus informāciju skat. šeit.